Category: Tiedottaminen Lupakirja info: Tie Ilmailuun

Lupakirja info: Tie Ilmailuun


14 helmikuun, 2024

Etelä-Pohjanmaan Ilmailukerho – Lentoelämyksiä Seinäjoelta

Tule kokemaan lentämisen vapaus Etelä-Pohjanmaan Ilmailukerhossa! Tarjoamme monipuolista lentokoulutusta purjelennosta ultrakevyisiin ja moottorilentämiseen. Kokeneet lennonopettajamme johdattavat sinut turvallisesti lentämisen perusteisiin ja valmistavat sinut lupakirjan suorittamiseen.

Purjelento: Tutustu purjelennon saloihin esittelykurssillamme, joka sisältää teoriakoulutuksen sekä 15-30 minuutin koululenton. Voit myös suorittaa purjelennon lupakirjakurssin, sisältäen 50 lentoa ja kattavat konevuokrat.

Ultrakevyt lentäminen: Koe ultrakevytlennon viehätys tutustumiskurssillamme. Koulutukseen kuuluu teoriaopetus ja noin 40 minuutin koululento. Tarjoamme myös lupakirjakursseja ja erikoistunutta koulutusta jo lupakirjan omaaville.

Moottorilentäminen: Unelmoitko moottorilentäjän lupakirjasta? Liity kerhomme ja suorita PPL- tai LAPL-lupakirja. Tarjoamme myös täydennys- ja kertauskoulutusta sekä autamme vanhentuneiden lupakirjojen uudistamisessa.

Erikoiskurssit: Kerhomme tarjoaa myös muunnoskoulutuksia eri lupakirjatyyppeihin.

Älä jätä haavettasi toteuttamatta – ota yhteyttä lentokoulutukseen sähköpostitse: [Lentokoulutus at epik piste fi] ja liity ilmailun ihmeelliseen maailmaan. Pysy ajan tasalla ja seuraa meitä Facebookissa!

Tervetuloa taivaalle,
Etelä-Pohjanmaan Ilmailukerho Ry

 

Lentokenttä: Kerhotilat
Ilmailukerhontie 27
Ilmajoki, Pojanluoma 60760
Finland

View full calendar

Search

Latest Post

    Archive

    Ei arkistoja.

    Category

    • Ei kategorioita