Koko perheen lentonäytös: Yhteistyökumppanit ja sponsorit

Yhteistyökumppanit ja Sponsorit

Tervetuloa tutustumaan lentonäytöksemme arvokkaisiin yhteistyökumppaneihin ja sponsoreihin! Tämä tapahtuma ei olisi mahdollista ilman heidän antamaansa tukea ja panosta. Haluamme lämpimästi kiittää kaikkia mukana olevia tahoja siitä, että he ovat tehneet tämän päivän toteutumisen mahdolliseksi.

Erityiskiitokset seuraaville yhteistyökumppaneille ja sponsoreille:

  • Into Seinäjoki: Kiitos Into Seinäjoelle jatkuvasta tuesta ja yhteistyöstä, joka on ollut korvaamatonta tapahtumamme onnistumisen kannalta.
  • Kuortaneen Säästöpankkisäätiö: Suuri kiitos Kuortaneen Säästöpankkisäätiölle antamastanne tuesta, jonka avulla olemme voineet tarjota tämän upean elämyksen kaikille osallistujille.
  • Rinta-Jouppi Oy: Lämmin kiitos Rinta-Jouppi Oymerkittävästä tuestanne, joka on auttanut meitä tuomaan lentonäytöksen yleisön ulottuville.
  • Seinäjoen Lentoasema Oy: Erityinen kiitos Seinäjoen Lentoasema Oytarjoamastanne infrastruktuurista ja yhteistyöstä, joka on mahdollistanut tämän tapahtuman järjestämisen.

Ilman teidän panostanne lentonäytöksemme ei olisi näin upea ja unohtumaton kokemus. Kiitämme teitä sydämestämme ja toivotamme kaikille osallistujille antoisaa ja viihdyttävää päivää lentonäytöksessämme!